Creëren van op maat gesneden programma’s waarbij de werknemer, de recente ontwikkelingen en de vraag van de organisatie samen komen, om zo het handelingsrepertoire van de professional te vergroten.

Training en opleiding

Ontwikkelde programma’s

  • Toolbox Welzijn Eigen Stijl: 4-daagse cursus om de pijlers van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) te vertalen in een doelgerichte aanpak.
  • Foto Oefening TrainingsacteurWorkshops Effectieve Communicatie: het vergroten van het effect van de boodschap door communicatie anders in te zetten.
  • Cursus Online begeleiden: vaardigheden aanleren zodat contact door middel van beeldbellen (Skype) geoptimaliseerd wordt.
  • Ontwikkelingstraject Het Nieuwe Managen: het reflecteren als manager op eigen handelen om te komen tot duurzame ontwikkeling van medewerkers en organisatie.
  • Programma Coachen op de werkvloer:  het repertoire van begeleidingsstijlen en -methoden vergroten om een blijvend lerende organisatie te creëren van binnenuit.
  • Workshops Circles of reflection: gestuurd reflecteren rondom gedachten en gevoelens over een specifiek thema om te komen tot bewustwording.
  • Opleiding Train de trainer: professionals vaardigheden aanleren om andere mensen te trainen.
 

Testimonials

Ik heb een hele nieuwe manier van werken geleerd met klanten. Ik ben nu actiever in gesprekken en kan aansturen op eigen regie. Hierdoor heb ik plezier in mijn werk hervonden.

Cursist "Welzijn Eigen Stijl"

Onze studenten in het leerbedrijf S2Bdiscover! te Amersfoort krijgen bij aanvang van hun stage een cursus effectieve communicatie. Ik verbaas me elke keer weer hoe jonge mensen in beweging komen en zich kwetsbaar durven opstellen. De samenwerking met Socialadvisors is voor ons een flinke meerwaarde in de begeleiding van jonge, creatieve en vooral ondernemende studenten.

Henk de Vries

Ik snap nu hoe agressie werkt bij klanten, ik heb het gezien en snap nu wat ik kan doen. Door te oefenen met de trainingsacteur, durf ik dat ook.

Deelnemer "Workshop agressie aan de balie"

In 2 dagen mezelf krachtig voelen in het trainerschap. Door niet alleen methoden te hebben aangeleerd maar ook te oefenen met elkaar, weet ik dat ik het kan.

Cursist "Train de trainer"