Creëren van op maat gesneden programma’s waarbij de werknemer, de recente ontwikkelingen en de vraag van de organisatie samen komen, om zo het handelingsrepertoire van de professional te vergroten.

Training en opleiding

Ontwikkelde programma’s

  • Toolbox Welzijn Eigen Stijl: 4-daagse cursus om de pijlers van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) te vertalen in een doelgerichte aanpak.
  • Foto Oefening TrainingsacteurWorkshops Effectieve Communicatie: het vergroten van het effect van de boodschap door communicatie anders in te zetten.
  • Cursus Online begeleiden: vaardigheden aanleren zodat contact door middel van beeldbellen (Skype) geoptimaliseerd wordt.
  • Ontwikkelingstraject Het Nieuwe Managen: het reflecteren als manager op eigen handelen om te komen tot duurzame ontwikkeling van medewerkers en organisatie.
  • Programma Coachen op de werkvloer:  het repertoire van begeleidingsstijlen en -methoden vergroten om een blijvend lerende organisatie te creëren van binnenuit.
  • Workshops Circles of reflection: gestuurd reflecteren rondom gedachten en gevoelens over een specifiek thema om te komen tot bewustwording.
  • Opleiding Train de trainer: professionals vaardigheden aanleren om andere mensen te trainen.
 

Testimonials

Door met een groep mensen te praten en denken over eigen handelen voel ik me gesterkt in mijn eigen opvattingen en de wens om toe te komen aan daadwerkelijke verandering. Het heeft me zelfbewuster gemaakt en het was prettig om dit samen met anderen te delen.

Deelnemer reflectiegroep "Bezielend leidinggeven"

Ik snap nu hoe agressie werkt bij klanten, ik heb het gezien en snap nu wat ik kan doen. Door te oefenen met de trainingsacteur, durf ik dat ook.

Deelnemer "Workshop agressie aan de balie"

Ik heb een hele nieuwe manier van werken geleerd met klanten. Ik ben nu actiever in gesprekken en kan aansturen op eigen regie. Hierdoor heb ik plezier in mijn werk hervonden.

Cursist "Welzijn Eigen Stijl"

Door met alle managers samen opnieuw na te denken over hoe we tot een blijvende ontwikkeling van medewerkers kunnen komen, zijn mij de ogen open gegaan. Ik weet hoe ik de essentie uit een gesprek kan halen en daardoor zijn de ontwikkelingsgesprekken met medewerkers doelgerichter en transparant.

Deelnemer groep "Het nieuwe Managen"