Adrianne van Doorn

Adrianne Van Doorn

Inmiddels noem ik mezelf ontwikkelingsdeskundige, waarbij gerefereerd wordt aan de essentie die door alle opleidingen, scholing en werkervaring heen loopt. Mijn passie is me richten op het duurzaam ontwikkelen van de (professionele) mens en organisatie. Het veranderen en komen tot vernieuwde inzichten, toevoegen van kennis en ervaring, en komen tot vergroten van effectief handelen.

Om mijn eigen professionele handelen kritisch te bekijken en blijvend te ontwikkelen, volg ik zelf geregeld bijscholings-programma’s, en zijn er op zeer regelmatige basis intervisie-bijeenkomsten met vakgenoten, alsook collegiale consultatie.

Socialadvisors

Ontwikkelingsdeskundige

Ik ben begonnen als agogisch werker om vervolgens de opleiding tot dramatherapeut te volgen, alwaar ik naast de therapeutische ervaring ook mijn innovatieve kant ontwikkelde. Na een aantal jaren heb ik me als trainer voornamelijk gericht op het aanleren van doelgerichte vaardigheden, die ik ook andere trainers weer aanleerde in een train de trainer-opleiding. Als supervisor leerde ik vooral hoe ik de processen kon begeleiden die professionals ondersteunen in het zelflerend werken. De online middelen heb ik op de voet gevolgd waarbij ik vooral het beeldbellen en mailen als toegevoegde waarden inzet en andere professionals inmiddels leer dit ook doelgericht toe te passen.

Socialadvisors heb ik opgericht om diversiteit in mijn denken en handelen te gebruiken voor even zo diverse organisaties en professionals.

Socialadvisors groeide tot een bedrijf dat al deze pijlers kan ondersteunen.

Wat mensen vonden van onze samenwerking kan je hieronder vinden. Klik op het gewenste trefwoord.

 

Testimonials

Flexibiliteit Support Kwaliteit Skype Relativeren Betrokkenheid Verdieping Communication Stimulating Vrijheid Luisterkundigheid Richting Uniek Verantwoordelijkheid Positief